laupäev, 11. november 2017

Sidruni-tüümianikana

4 broilerifileed
1 dl jahu
praadimiseks õli
soola ja musta pipart
1 sidruni riivitud koor ja mahl
kimp värsket tüümiani
1 dl kuiva valget veini
1 spl vedelat mett
50 g võid

Lõika broilerifileed väiksemateks tükkideks ja veereta neid jahus.
Kuumuta pannil õli ja pruunista kanafileed mõlemalt poolt.
Maitsesta soola ja pipraga.
Riivi juurde sidrunikoor ja pressi mahl. Lisa ka hakitud tüümian,  vein ja mesi. Hauta kaane all 10 minutit, vahepeal kanafileesid ümber pöörates. Tõsta tulelt, lisa või ja lase kaane all sulada.
Serveeri kohe sidruniviilude ja riisi või kartulitega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

"Valatud" kapsapirukas Tainas: 3 muna 2 tl suhkrut 0,5 tl soola 0,5 tl küpsetuspulbrit 400 g hapukoort VÕI 500 ml keefiri u 250-30...