Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
- Alusta kastme tegemisega: koori ja pressi küüslauk, sega kõik kastmeained ja lase maitsestuda 20 minutit.
- Lõika seafilee 2 x 2 cm tükkideks. Koori ja viiluta punane sibul. Puhasta tšilli seemnetest-vahekodadest ja haki. Haki roheline sibul jämedalt.
- Keeruta lihatükke korralikult jahus ja küpseta pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta taldrikule ootele.
- Kuumuta samal pannil punane sibul ja kalla peale kaste, kuumuta veel minuti jagu. Lisa ka tšilli ja ananassikonserv koos vedelikuga ning kuumuta veel minutike.
- Sega maisijahu 1 sl külmas vees ja sega kastmesse, lisa lõpuks ka liha ja rohelised sibulad.
- Maitsesta soola ja pipraga, serveeri koos riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.