esmaspäev, 6. november 2017

Hiinapärane sealiha magushapus kastmes

Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit


  1. Alusta kastme tegemisega: koori ja pressi küüslauk, sega kõik kastmeained ja lase maitsestuda 20 minutit.
  2. Lõika seafilee 2 x 2 cm tükkideks. Koori ja viiluta punane sibul. Puhasta tšilli seemnetest-vahekodadest ja haki. Haki roheline sibul jämedalt.
  3. Keeruta lihatükke korralikult jahus ja küpseta pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta taldrikule ootele.
  4. Kuumuta samal pannil punane sibul ja kalla peale kaste, kuumuta veel minuti jagu. Lisa ka tšilli ja ananassikonserv koos vedelikuga ning kuumuta veel minutike.
  5. Sega maisijahu 1 sl külmas vees ja sega kastmesse, lisa lõpuks ka liha ja rohelised sibulad.
  6. Maitsesta soola ja pipraga, serveeri koos riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

"Valatud" kapsapirukas Tainas: 3 muna 2 tl suhkrut 0,5 tl soola 0,5 tl küpsetuspulbrit 400 g hapukoort VÕI 500 ml keefiri u 250-30...