- Keeda kaheksajalga tasasel tulel 30-45 minutit (oleneb sellest, kas sul on ta värske või sügavkülmast võetud).
- Lõigu kaheksajag kuubikuteks ning lisa supilsikatäis oliivõli.
- Lõigu kolm küüslauguküünt ning lisa need kaheksajalatükkide juurde.
- Raputa peale maitserohelist ja sega kõik segamini. Serveeri juurviljade ja ahjukartuliga!
neljapäev, 9. november 2017
Maitsev kaheksajalg
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
"Valatud" kapsapirukas Tainas: 3 muna 2 tl suhkrut 0,5 tl soola 0,5 tl küpsetuspulbrit 400 g hapukoort VÕI 500 ml keefiri u 250-30...
-
Kook, mida saad teha kevadel rabarberiga (originaal), suvel värskete marjadega ja sügisel õuntega (retsept meie raamatupidajalt Annelyl...
-
2 kilo hapukapsast või hapukapsast porgandiga 1 kilo läbikasvanud toorest sealiha (pekki võiks ka küljes veidi olla) 150 g odrakruupe ...
-
Valmistusaeg: 20-40 min Kogus: 4 portsjonit Alusta kastme tegemisega: koori ja pressi küüslauk, sega kõik kastmeained ja lase maitses...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.