Valmistusaeg: 1 tund
Kogus: 2 portsjonit
- Tõsta kaheksajalg koos sibula, porgandi, selleri ja loorberilehega suurde potti, lisa valge vein ja külma vett nii palju, et kõik oleks kaetud.
- Aja potitäis keema, alanda kuumust ja lase 30 minutit podiseda. Samal ajal haki tomatikastme jaoks sibul ja küüslauk peeneks ning tomat suuremateks kuubikuteks. Kurna valminud leem, jäta see alles ja lõika kaheksajalg tükkideks.
- Kuumuta suurel hautamispannil õli, lisa sibul ja hauta, kuni sibul muutub klaasjaks. Seejärel lisa küüslauk, tomatid ja tomatipasta ning aja segu keema. Vähenda kuumust ja lase roal 15 minutit podiseda.
- Maitsesta soola ja musta pipraga. Viimasena lisa pastatorud, kaheksajala keeduleem ja kaheksajalatükid ning kuumuta, kuni pasta on al dente. Puista roale hakitud peterselli ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.