4 seajalga
1 seakoot
1,5-2 kg sealiha
2 kalkuni koiba
1 terve kana
2-3 tervet sibulat
2-3 supilusikat jämesoola
peotäis terapipart
8-10 loorberilehte
Valmistamine
1. Suuremasse potti mahutada kenasti liha ja valada peale väikese kuhjaga vett.
2. Vahu tekkimisel pinnale, koheselt hoolikalt eemaldada.
3. Keeta 4-6 h vaiksel keemis temperatuuril.
4. Peale valmimist jätta seisma, kuniks on jahtunud käega katsumis temperatuurini.
5. Tõsta lihakraam järjest puhatus-tükeldus anumasse ja eemaldada luud-kondid.
6. Järelejäänud puljong tuleks läbi võrgust sõela kurnata.
7. Peenestatud lihaga süldianumatesse lõpuks peale valada puljong.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
"Valatud" kapsapirukas Tainas: 3 muna 2 tl suhkrut 0,5 tl soola 0,5 tl küpsetuspulbrit 400 g hapukoort VÕI 500 ml keefiri u 250-30...
-
Kook, mida saad teha kevadel rabarberiga (originaal), suvel värskete marjadega ja sügisel õuntega (retsept meie raamatupidajalt Annelyl...
-
2 kilo hapukapsast või hapukapsast porgandiga 1 kilo läbikasvanud toorest sealiha (pekki võiks ka küljes veidi olla) 150 g odrakruupe ...
-
Valmistusaeg: 20-40 min Kogus: 4 portsjonit Alusta kastme tegemisega: koori ja pressi küüslauk, sega kõik kastmeained ja lase maitses...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.